EURO 2021: Τα... είδε όλα από την φανταστική Κροατία, αλλά πέρασε η Ισπανία με 3-5 στην παράταση! (VIDEO)

EURO 2021: Τα... είδε όλα από την φανταστική Κροατία, αλλά πέρασε η Ισπανία με 3-5 στην παράταση! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε ένα τρομερό παιχνίδι η Ισπανία προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO με περιπετειώδη τρόπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ισπανία πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του EURO 2021 καθώς επικράτησε 3-5 στην παράταση (3-3 κ.δ.) της Κροατίας στο Πάρκεν της Δανίας.

Μέχρι το 85ο λεπτό όλα έμοιαζαν τελειωμένα, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να προηγείται με 3-1, ωστόσο, οι αλλαγές του Ντάλιτς, Όρσιτς και Πάσαλιτς έστειλαν τον αγώνα στο επιπλέον ημίωρο με γκολ στο 88΄ και 90΄+2.

Εκεί, κι ενώ η «Χρβάτσκα» έφτασε πολύ κοντά στο γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα η «φούρια ρόχα»… αναγεννήθηκε από τις στάχτες της και με δύο γκολ στο πρώτο μέρος της παράτασης από τους Μοράτα και Ογιαρθάμπαλ «καθάρισε» το ματς.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα περιμένει την αναμέτρηση που ακολουθεί στο Βουκουρέστι (22:00) ανάμεσα στην Γαλλία και στην Ελβετία, προκειμένου να μάθει την αντίπαλό της στον προημιτελικό της Αγίας Πετρούπολης (2/07).

Δίκαιη η επικράτηση της «φούρια ρόχα», που από το πρώτο λεπτό και με εξαίρεση το τελευταίο 10λεπτο, ήταν η ομάδα που έπαιξε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αυτή που κυνήγησε περισσότερο το γκολ κι έστω με τον τρόπο που έγινε δικαιώθηκε παίρνοντας το «εισιτήριο» για τη συνέχεια, αποκλείοντας την φιναλίστ του Μουντιάλ 2018.

Δείτε όλα τα γκολ:









LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X