«Η ΑΕΚ περιμένει ένα θαύμα για Αραούχο»

«Η ΑΕΚ περιμένει ένα θαύμα για Αραούχο»
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο προπονείται σκληρά και στην ΑΕΚ... περιμένουν ένα θαύμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Σέρχιο Αρούχο στην ΑΕΚ έχει «παγώσει» εξαιτίας των απαιτήσεων της Λας Πάλμας.

Παρόλα αυτά η Ενωση θέλει την επιστροφή του «Ελ Τσίνο» στην Αθήνα, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ο Αργεντινός θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα «καυτό» δίδυμο στην επίθεση μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι Ισπανοί από πλευρά τους υποστηρίζουν πως στην Ελλάδα… περιμένουν ένα «θαύμα» για Αραούχο.

Συγκεκριμένα το «tintaamarilla» αναφέρεται στην προετοιμασία που κάνει ο Αραούχο ενόψει της πρώτης προπόνησης της Λας Πάλμας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιουλίου.

«Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι ο Αργεντινός ασκείται στους αμμόλοφους του Maspalomas με τον προσωπικό του γυμναστή», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ενώ στη συνέχεια υπενθυμίζει τις δηλώσεις του Αραούχο μετά το τέλος της φετινής σεζόν, «θέλω άνοδο στην Primera με την Λας Πάλμας», είχε πει ο Αργεντινός.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως «στην ΑΕΚ περιμένουν ένα θαύμα», κάτι που δείχνει πως δεν θα τον αποκτήσει εύκολα η Ενωση, εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων της ισπανικής ομάδας.

Παράλληλα το ίδιο ΜΜΕ αναφέρεται και σε ενδιαφέρον κινεζικών ομάδων για τον Αραούχο.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Αραούχο 

«Η ΑΕΚ περιμένει ένα θαύμα για Αραούχο»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X