Ιερέας φέρεται να ασέλγησε σε γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου

Ιερέας φέρεται να ασέλγησε σε γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου

Ακόμη μία καταγγελία κατά ιερέα ξέσπασε, αυτή τη φορά σε χωριό της Τριχωνίδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το agriniopress, συνελήφθη ιερέας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, καθότι εντοπίστηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από τον ιερέα κατασχέθηκαν  υπολογιστές και τάμπλετ και φέρεται να εντοπίστηκε υλικό (φωτογραφίες) παιδικής πορνογραφίας. Ο ιερέας ιερουργούσε σε εκκλησίες χωριών της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Πριν από χρόνια στο Αγρίνιο, μάλιστα, το όνομα του ιερέα είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία για μια υπόθεση την οποία εξέτασαν τότε και οι εκκλησιαστικές Αρχές.

Ο κληρικός ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει σήμερα, όμως ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτημα ακύρωσης της προδικασίας για συγκεκριμένους λόγους, που έχει επικαλεστεί.

Τώρα, προβλέπεται το Δικαστικό Συμβούλιο, που απαρτίζεται από την πρόεδρο Πλημμελειοδικών και δυο Πρωτοδίκες, θα αποφανθεί επί της αίτησης του συνηγόρου του ιερέα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως η μητρόπολη έθεσε τον ιερέα σε διαθεσιμότητα επ’ αόριστον

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης:

«Σχετικά με την αναστάτωση που έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου μετά το γεγονός της συλλήψεως ιερέως από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, ενημερώνουμε ότι με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο ιερέας τίθεται σε διαθεσιμότητα επ’ αόριστον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X