EURO 2021 - Σάντος: «Οι παίκτες μου έκλαιγαν, δεν υπάρχει καλή ή κακή τύχη»

EURO 2021 - Σάντος: «Οι παίκτες μου έκλαιγαν, δεν υπάρχει καλή ή κακή τύχη»
Photo Credits: INTIME

Το κλίμα που αντίκρισε στα αποδυτήρια μετέφερε ο Φερνάντο Σάντος μετά τον αποκλεισμό με 1-0 από το Βέλγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πορτογαλία έμεινε πίσω στο σκορ από ένα πολύ όμορφο γκολ του Τόργκαν Αζάρ και από εκεί και έπειτα πάλεψε για την ισοφάριση, ενώ στάθηκε άτυχη απο τη στιγμή που είχε δοκάρι.

Ο Φερνάντο Σάντος όμως δεν θέλησε να σταθεί σε αυτή τη στιγμή, απο τη στιγμή που «η ήττα είναι ήττα».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας τόνισε: «Φυσικά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Υπήρχαν παίκτες που έκλαιγαν στα αποδυτήρια και φαντάζομαι πως πολλοί Πορτογάλοι θα κλαίνε γενικότερα. Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν. Ξεκινήσαμε πίσω αλλά προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις. Είχαμε αρκετά σουτ και είχαμε και δοκάρι. Η ήττα είναι ήττα.

Δεν έχω πολλά λόγια να εκφραστώ. Θέλαμε να περάσουμε. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ή αδικία. Δεν υπάρχει καλή ή κακή τύχη. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα με τον Νταλότ και τον Παλίνια. Ο Νταλότ είχε ανταποκριθεί καλά στην προπόνηση και έκανε ότι έπρεπε. Δεν θα δείξουμε με το δάχτυλο τους παίκτες. Έκαναν ότι μπορούσαν»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X