«Ζητά εξηγήσεις από Ποστέκογλου και ΜακΚέι ο Εντσάμ»

«Ζητά εξηγήσεις από Ποστέκογλου και ΜακΚέι ο Εντσάμ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ολιβιέ Εντσάμ θα ζητήσει εξηγήσεις μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε την απόσυρση του ενδιαφέροντός της για τον Ολιβιέ Εντσάμ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας thescottishsun.co.uk αναφέρει ότι ο Γάλλος μέσος θα ζητήσει εξηγήσεις από τον προπονητή της Σέλτικ, Αγγελο Ποστέκογλου, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, Ντόμινιμ ΜακΚέι, μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Ένωση.

Το δημοσίευμα για τον Εντσάμ

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Η ΑΕΚ αποσύρθηκε από την υπόθεση του Εντσάμ καθώς ισχυρίζονται πως η Σέλτικ θέλει χρηματική αποζημίωση. Οι Ελληνες πίστευαν ότι ο Γάλλος θα πήγαινε στην ομάδα τους ως ελεύθερος αλλά η Σέλτικ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν που θα τον κρατήσει για ακόμα έναν χρόνο.


Μετά από αρκετές εβδομάδες συνομιλιών και την επίτευξη προφορικής συμφωνίας με τον Γάλλο, τώρα αναζητούν άλλους στόχους.

Ο Εντσάμ κόστισε 4,5 εκατομμύρια όταν αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι το 2017 ενώ ο φετινός του δανεισμός στην Μαρσέιγ αποδείχθηκε καταστροφικός.

Πλέον, ο παίκτης θέλει απαντήσεις από τον προπονητή, Αγγελο Ποστέκογλου, και τον διευθύνων σύμβουλο, Ντόμινικ ΜακΚέι για αυτήν την απόφαση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X