ΑΕΚ: «Αποσυρόμαστε από την υπόθεση Εντσάμ, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!»

ΑΕΚ: «Αποσυρόμαστε από την υπόθεση Εντσάμ, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αποσύρεται από την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ λόγω καθυστερήσεων στην αποδέσμευσή του από την Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποσύρεται από την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ η ΑΕΚ!

Και πλέον η Ενωση στρέφεται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή!

Από πλευράς Σέλτικ, η υπόθεση της αποδέσμευσης του Γάλλου μέσου θα τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου ενώ παράλληλα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί η οψιόν που θα τον κρατήσει για ακόμα έναν χρόνο στην Γλασκώβη.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο, συνεπώς αποσύρεται από την υπόθεση και στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις για τον χώρο του κέντρου, παρά το γεγονός πως είχε έρθει σε συμφωνία με τον Εντσάμ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου τον χρόνο.

Mένει να φανεί η αντίδραση της Σέλτικ και του παίκτη, αλλά και το επόμενο βήμα της ΑΕΚ στην αγορά, καθώς είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Εντσάμ για 4ετές συμβόλαιο και τώρα μένει… ξεκρέμαστη!

Τέλος, να θυμίσουμε ότι προ ημερών για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν δύο γαλλικές ομάδες και η Νιουκάστλ, την ώρα που η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφραζε σιγουριά για την μεταγραφή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X