EURO 2021 - Βαϊνάλντουμ: «Αν ακούσουμε ρατσιστικά σχόλια από τις εξέδρες θα φύγουμε από το γήπεδο»

EURO 2021 - Βαϊνάλντουμ: «Αν ακούσουμε ρατσιστικά σχόλια από τις εξέδρες θα φύγουμε από το γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της Ολλανδίας διεμήνυσε πως δεν υπάρχει καμία ανοχή απέναντι σε ρατσιστικές συμπεριφορές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ολλανδία αγωνίζεται σήμερα απέναντι στην Τσεχία στις 19:00 και ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ έδειξε με δηλώσεις του πως δεν πρόκειται η ομάδα του να ανεχτεί καμία ρατσιστική συμπεριφορά.

Μέχρι στιγμής στο EURO 2021, έχουμε γίνει μάρτυρες απρεπών συμπεριφορών. Αρχικά είδαμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δέχεται ομοφοβική επίθεση από τους οπαδούς της Ουγγαρίας και εν συνεχεία τον Εμπαπέ να γίνεται δέκτης  ρατσιστικών κραυγών.

Έχοντας στο νου του αυτά τα 2 ο αρχηγός των «Οράνιε» αποφάσισε στις δηλώσεις του να μη δώσει κανένα περιθώριο να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

«Νομίζω ότι θα πάω στον διαιτητή μόλις ακούσω κάτι, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος ποια θα είναι η αντίδρασή μου εκείνη τη στιγμή. Δεν το έχω βιώσει ποτέ εγώ και ελπίζω να μην το κάνω ποτέ. Εάν όμως συμβεί, η UEFA πρέπει να ενεργήσει. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αν δεν το κάνουν, θέτουν σε κίνδυνο τους παίκτες.

Η UEFA πρέπει να προστατεύσει τους παίκτες. Δεν πρέπει να είναι ευθύνη των παικτών. Δεν αποκλείω όμως να φύγουμε κι από το γήπεδο σε περίπτωση συμβεί κάποιο ρατσιστικό επεισόδιο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X