Μπενίτεθ ο νέος προπονητής της Έβερτον

Μπενίτεθ ο νέος προπονητής της Έβερτον
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφει στο Λίβερπουλ, αλλά αυτή τη φορά από την πλευρά των «Ζαχαρωτών» ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό του Κάρλο Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για την επισημοποίηση της συμφωνίας Έβερτον-Μπενίτεθ!

Ο Ισπανός τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα από το Λίβερπουλ και σύμφωνα με το Sky Sports, θα υπογράψει μέσα στην επόμενη εβδομάδα το συμβόλαιο του.

Ο 61χρονος τεχνικός αγαπήθηκε όσο λίγοι στην άλλη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ και αποχαιρετώντας το «Άνφιλντ» είχε δηλώσει: «Ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά και να θυμάστε πάντα: You’ll never walk alone» και η κίνησή του να πάει στους μισητούς αντιπάλους δεν θα ήχησε και πολύ καλά στους οπαδούς των «Κόκκινων».

Με την Λίβερπουλ κατέκτησε το 2005 το Champions League, ενώ μετά την αποχώρησή του από το Λιμάνι το καλοκαίρι του 2010, εργάστηκε κατά σειρά σε Ίντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Ρεάλ και Νιούκαστλ, ενώ την τελευταία διετία εργαζόταν στην Κίνα στον πάγκο της Ντάλιαν Προ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X