Λουκάκου: «Οταν μιλάνε για τους άλλους επιθετικούς τους αποθεώνουν, για μένα λένε απλά ότι είμαι σε καλή φόρμα» (VIDEO)

EURO 2021-Λουκάκου: «Ο Ρονάλντο με ζηλεύει για την ευστοχία και τη δύναμή μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παράπονο του εξέφρασε ο Ρομέλου Λουκάκου προς το φίλαθλο κοινό, το οποίο δεν τον αναγνωρίζει ως έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης.

Ο Λουκάκου έχει ήδη βρεις τρεις φόρες δίχτυα στο Euro 2020, μετά από μια παραγωγική χρονιά με την Ίντερ την περασμένη σεζόν. Με τους «νερατζούρι» σκόραρε 24 φορές και την οδήγησε στην κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο 28χρονος επιθετικός τόνισε πως επιθυμία του είναι να αναγνωριστεί ως ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Καρίμ Μπενζεμά και Χάρι Κέιν.

«Οταν μιλάνε για τους Λεβαντόφσκι, Μπενζεμά και Κέιν τους αποκαλούν παγκόσμιας κλάσης. Οταν όμως μιλάνε για μένα, λένε πως είμαι απλά σε “καλή φόρμα”. Αυτό με παρακινεί να εργαστώ σκληρότερα και να γίνω πιο δυνατός. Ανήκω κι εγώ σε αυτή τη λίστα παικτών παγκόσμιας κλάσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X