Για τον Μπιζότ που ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ προχωρά ο Ολυμπιακός

Ο Μάρκο Μπιζότ εν δράσει! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος για τον Μάρκο Μπιζότ, ο οποίος είχε τσεκαριστεί από την ΑΕΚ, όμως προτιμήθηκε ο Στάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρουί Πατρίσιο είναι ένα βήμα πριν τη Ρόμα, ο Ζοζέ Σα άλλο τόσο από τη Γουλβς και όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, με το τελευταίο που έρχεται στο ρεπορτάζ των «Ερυθρόλευκων», να είναι αυτό του Μάρκο Μπιζότ, ο οποίος είχε ελεγχθεί και από την ΑΕΚ .

Βέβαια, στην κορυφή των υποψήφιων γκολκίπερ φαίνεται πως παραμένουν ο Τσέχος Βάτσλικ που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη (ενώ είναι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική του ομάδα) και ο Γάλλος Αρεολά που είναι υπό παραχώρηση από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η νέα εξέλιξη που σημειώθηκε στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως ο Ολλανδός Μπιζότ που βρίσκεται με την Ολλανδία στο Euro 2020 «προσπέρασε» τον Σέρτζιο Ρίκο που επίσης δεν υπολογίζεται στην Παρί.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση δεν αποκλείεται να παίξει και η σημερινή συνάντηση Ολλανδίας-Τσεχίας, αφού αν αποκλειστεί μία από τις δύο ομάδες θα μπορέσουν να τρέξουν οι συζητήσεις με τον Μπιζότ ή τον Βάτσλικ, αντίστοιχα.

Πηγή: sport-fm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X