Δεύτερη ευκαιρία για τον Μπάρκα στη Σέλτικ!

Δεύτερη ευκαιρία για τον Μπάρκα στη Σέλτικ!
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπάρκας θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει στο νέο του προπονητή, ότι αξίζει να βρίσκεται στη θέση κάτω από τα δοκάρια των «Κελτών»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν αποκλείεται να… παγώσει τις συζητήσεις περιίτερματοφύλακα στη Σέλτικ ο Βασίλης Μπάρκας.

Η μεταγραφολογία έχει ξεκινήσει βέβαια, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι ξεγραμμένος

Ο «Κέλτες» βέβαια ήδη κοιτάζουν την περίπτωση του Φρέντι Γούντμαν, που έχει παίξει και στο ρεπορτάζ των Σουόνσι, Σαουθάμπτον και Άρσεναλ, όμως ο Άγγλος κίπερ ζητάει διαβεβαιώσεις ότι θα είναι εκείνος το νούμερο 1.

Ο Γούντμαν βέβαια δεν παίζει μόνος του, από τη στιγμή που ο Ποστέκογλου, δεν θα έλεγε όχι σε μία… επανένωση με τον Ματ Ράιαν της Μπράιτον, με τον οποίο γνωρίζονται από τη εθνική Αυστραλίας.

Οι «Κέλτες» όμως δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να εγγυηθούν σε κανέναν ότι θα είναι βασικός τη σεζόν που έρχεται, αφού στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων της ομάδας βρίσκεται και ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο διεθνής τερματοφύλακας δυσκολεύτηκε στην προσαρμογή του στο «Νησί», όμως πλέον έχει την ευκαιρία του να δείξει πως αξίζει να βρίσκεται στους 51 φορές πρωταθλητές Σκωτίας, ενώ σύμφωνα με το «67hailhail», αν δείξει όσα έκανε με την ΑΕΚ και πήρε τη μεταγραφή στη Σέλτικ, είναι ικανός να σταματήσει κάθε συζήτηση απόκτησης τερματοφύλακα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X