Λίβερπουλ: Το σχέδιο για Εμπαπέ και το μέλλον των Σαλάχ-Μανέ

Λίβερπουλ: Το σχέδιο για Εμπαπέ και το μέλλον των Σαλάχ-Μανέ
Photo Credits: INTIME

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιάζει μακρινό σενάριο και να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες αλλά είναι υπαρκτό και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα γίνει σε έναν χρόνο. Ο λόγος για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κιλιάν Μπαπέ.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αναφέρει πως η Λίβερπουλ έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μπαπέ και προσπάθησε να μάθει ποια είναι η κατάσταση με το συμβόλαιο του, δείχνοντας πως έχει πλάνο για να διεκδικήσει τον Γάλλο άσο για το καλοκαίρι του 2022, καθώς αυτή την στιγμή από οικονομικής πλευράς φαντάζει απίθανο να γίνει κάποια κίνηση.

Σύμφωνα με την «Marca» ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζει μία Λίβερπουλ χωρίς του Σαλάχ και Μανέ, με τον Μπαπέ να είναι το μεγάλο του «όνειρο». Αλλά βασική προυπόθεση για να προχωρήσει η υπόθεση είναι να πουληθούν Σαλάχ και Μανέ, με τους δύο να προέρχονται από μία μέτρια χρονιά κάτι που οδήγησε και σε πτώση της χρηματιστηριακής τους αξίας.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει το ενδεχόμενο η Λίβερπουλ να συζητήσει με την Παρί το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Μπαπέ με έναν εκ των Σαλάχ-Μανέ, στην περίπτωση που ο Γάλλος δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο, οπότε η ομάδα του Παρισιού θα βρεθεί σε δύσκολη θέση κινδυνεύοντας να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια και αυτό το σενάριο θα σημαίνει πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να δώσει και αρκετά χρήματα, τα οποία αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν και θα προέλθουν από πωλήσεις παικτών.

Το σενάριο έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά σίγουρα η Λίβερπουλ δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει τον Μπαπέ, για το καλοκαίρι του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X