Άγαλμα του Μαραντόνα και στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο (ΦΩΤΟ)

Η καρδιά του Μαραντόνα ζύγιζε το διπλάσιο από το φυσιολογικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν αυτός που με μία «μαγική» μπαλιά απέκλεισε την Βραζιλία από το Μουντιάλ του 1990, όταν ο Κανίγια είχε σκοράρει για την Αργεντινή. Αλλά ο μύθος του και το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο ανάγκασε ακόμα και τους αντιπάλους του να του υποβληθούν.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ο οποίος έχει ξεπεράσει τα όρια της Αργεντινής, μιας και ακόμα στην Βραζιλία, η οποία θεωρείται ο ποδοσφαιρικός «εχθρός» στην Λατινική Αμερική, θα υπάρχει άγαλμα του «Mr.10».

Ο Δήμος του Ρίο Τζε Τζανέϊρο αποφάσισε να δώσει σε μία κεντρική πλατεία της πόλης το όνομα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, εκεί βρίσκεται και η Πρεσβεία της Αργεντινής, ενώ στην μέση της θα δεσπόζει ένα άγαλμα του «Νο10», ένα πρότζεκτ με το οποίο οι Βραζιλιάνοι θέλουν να δείξουν τον θαυμασμό τους για τον τεράστιο Αργεντινό άσο.Άγαλμα του Μαραντόνα και στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X