«Ο Εντσάμ υπογράφει την Πέμπτη στην ΑΕΚ»

«Τον Εντσάμ θέλουν και δύο γαλλικές ομάδες!»
Photo Credits: INTIME

Η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ ολοκληρώνεται για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειώνει το θέμα του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ!

Οπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, ο Γάλλος μέσος τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και στην Σέλτικ, ώστε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι ο Δικέφαλος και περιμένει απλά να πάρει στα λάβει την ελευθέρας του από τους Κέλτες.

Τυπικά μέχρι τις 30 Ιουνίου η Σέλτικ έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του, κάτι που δεν υπήρχε βέβαια στον ορίζοντα ως πιθανότητα. Ωστόσο για τυπικούς λόγους παραμένει παίκτης της Σέλτικ και από την 1η Ιουλίου θα είναι κιτρινόμαυρος.

Παρά τα τελευταία ρεπορτάζ από Αγγλία και Γαλλία που θέλουν τη Νιούκαστλ και δύο γαλλικούς συλλόγους να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Εντσάμ, στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα και ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας thecelticstar.com αυτό πρόκειται να συμβεί την 1η Ιουλίου. «Ο Εντσάμ ουσιαστικά έχει φύγει και θα υπογράψει στην ΑΕΚ πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη», υποστηρίζει χαρακτηριστικά το σκωτσέζικο δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X