«Προτεραιότητα για την ΑΕΚ ο Μπαρέκα -Συνεχίζονται οι συζητήσεις!»

«Προτεραιότητα για την ΑΕΚ ο Μπαρέκα -Συνεχίζονται οι συζητήσεις!»
Photo Credits: INTIME

Γάλλος δημοσιογράφος γράφει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον Αντόνιο Μπαρέκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φαίνεται πως συνεχίζει τις συζητήσεις για τον Αντόνιο Μπαρέκα!

Ο Ιταλός αριστερός μπακ της Μονακό, έχει προταθεί εδώ και ημέρες και εξετάζεται από την Ενωση, η οποία θέλει να ενισχυθεί στα άκρα της άμυνας. O Mπαρέκα ανήκει στην Μονακό, με την οποία έχει καταγράψει 9 συμμετοχές, και είχε δοθεί δανεικός στην Φιορεντίνα, καταγράφοντας 4 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τους «βιόλα». Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Τορίνο, Τζένοα, Τσινταντέλα, ενώ μετράει και μία συμμετοχή με την Νιούκαστλ. Η Μονακό τον αγόρασε το 2018, δίνοντας 10 εκατ. ευρώ και με τους «μονεγάσκους» δεσμεύεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

«Πιέζει για Μπαρέκα η ΑΕΚ»

Σύμφωνα τώρα με τον Γάλλο δημοσιογράφο του Foot365, Ιγκνάσιο Τζενουάρντι: «Μπορεί να έχει συμβόλαιο ως το 2023 με τη Μονακό, αλλά ο Αντόνιο Μπαρέκα προκαλεί έντονο και συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, με τον πρώην παίκτη της Τορίνο να είναι η προτεραιότητα για το αριστερό άκρο της άμυνας της ελληνικής ομάδας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X