ΑΕΚ: Η πρώτη ιστορική προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η πρώτη ιστορική προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ για τα κορίτσια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της ιστορική προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα στο ΟΑΚΑ η αγωνιστική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της ΑΕΚ. Παρουσία των δύο νέων προπονητριών, Ελένης Γεωργίου και Δέσποινας Θεοδωρίου τα κορίτσια του «Δικεφάλου» βούτηξαν στη πισίνα ξεκινώντας το ταξίδι του νεοσύστατου «κιτρινόμαυρου» τμήματος. Στο πλευρό τους και η υπεύθυνη ακαδημιών της ΑΕΚ και αθλήτρια της γυναικείας ομάδας πόλο, Μαρία Τσουρή. Η «Ένωση» ξεκινάει με πολλά όνειρα το νέο τμήμα που φιλοδοξεί πολύ σύντομα να ξεκινήσει την συλλογή μεταλλίων.

Επιπλέον ξεκίνησαν και οι εγγραφές για όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι ακαδημίες συγχρονισμένης κολύμβησης έχουν αρχίσει τις εγγραφές και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την τελική δύναμη των αθλητών, η οποία θα προπονείται στο ΟΑΚΑ, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα Γραφεία της ΑΕΚ, 210-2584582.

Δείτε τις φωτογραφίες του enwsi.gr

ΑΕΚ: Η πρώτη ιστορική προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η πρώτη ιστορική προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η πρώτη ιστορική προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η πρώτη ιστορική προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης (ΦΩΤΟ)

 

 

ΑΕΚ: Η πρώτη ιστορική προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X