ΑΕΚ: Η Γκουντούρα βραβεύτηκε και παρουσίασε το άθλημα της ξιφασκίας σε δεκάδες παιδιά (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η Γκουντούρα βραβεύτηκε και παρουσίασε το άθλημα της ξιφασκίας σε δεκάδες παιδιά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ ετοιμάζεται για το Τόκιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού  γιορτάστηκε χθες η Ολυμπιακή ημέρα με την συμμετοχή της πρωταθλήτριας της ΑΕΚ Δώρας Γκουντούρα.

Η πρωταθλήτρια του «Δικεφάλου» που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες και το ταξίδι της στο Τόκο παρουσίασε το άθλημα τις Ξιφασκίας σε δεκάδες παιδιά! Επίσης βραβεύτηκε για τις διακρίσεις της και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο! Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν 9 Ολυμπιακά αθλήματα στα παιδιά και ήταν παρών ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Κος Γιώργος Μαυρωτάς και πάρα πολλοί Ολυμπιονίκες και διακεκριμένες αθλήτριες και αθλητές! Την ΕΟΞ εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ Ίρις Βλαχούτσικου.

Δείτε φωτογραφίες

ΑΕΚ: Η Γκουντούρα βραβεύτηκε και παρουσίασε το άθλημα της ξιφασκίας σε δεκάδες παιδιά (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η Γκουντούρα βραβεύτηκε και παρουσίασε το άθλημα της ξιφασκίας σε δεκάδες παιδιά (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η Γκουντούρα βραβεύτηκε και παρουσίασε το άθλημα της ξιφασκίας σε δεκάδες παιδιά (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X