ΑΕΚ: Προ των πυλών ο Στέφανος Δέδας

ΑΕΚ: Προ των πυλών ο Στέφανος Δέδας
Photo Credits: INTIME

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Έλληνας τεχνικός αφού μείνει ελεύθερος από την ομάδα του

Στην ΑΕΚ μπαίνουν στην εβδομάδα της κρίσης, αφού θα μάθουν την κατάληξη του φακέλου αδειοδότησης από την επιτροπή του ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα όμως κάνουν και διάφορες συζητήσεις για την επόμενη σεζόν με πρώτη και κύρια αυτή του προπονητή. Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει αυτό το ζήτημα τις επόμενες ημέρες, ει δυνατόν μέχρι την Δευτέρα. Ο νούμερο ένα υποψήφιος αυτήν την στιγμή είναι ο Στέφανος Δέδας, που περιμένει να πάρει την ελευθέρας του από την Ισραηλινή ομάδα και να υπογράψει στην ΑΕΚ. Όσο δεν γίνεται αυτό δεν μπορούμε να μιλάμε για συμφωνία, αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει στα επόμενα 24ωρα όπως παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της Χολόν.

Ο Έλληνας προπονητής ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας του να τον αποδεσμεύσει για να μπορέσει να γυρίσει στην Ελλάδα και φαίνεται ότι το έχουν αποδεχτεί, γιατί ήδη ψάχνουν τον νέο του προπονητή, με τον Κάτας να είναι στην λίστα τους.

Αν για κάποιο λόγο υπάρξει εμπλοκή στην αποδέσμευση του, τότε η ΑΕΚ θα συνεχίσει με τον Βαγγέλη Αγγέλου που κέρδισε την εκτίμηση της διοίκησης της ομάδας στα πλέι-οφ. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X