«Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ ο Εντσάμ»

«Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ ο Εντσάμ»
Photo Credits: INTIME

Αγγλικά δημοσιεύματα συνδέουν την Νιουκάστλ με τον Ολιβιέ Εντσάμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ αλλά το όνομά του ακούγεται και για την Νιουκάστλ τις τελευταίες ώρες.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας hitc.com, ο Γάλλος μέσος βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Νιουκάστλ, η οποία ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του, όταν μείνει ελεύθερος από την Σέλτικ.

Ωστόσο, από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει σιγουριά ότι από την 1η Ιουλίου θα είναι δικό της ο Εντσάμ, καθώς υπάρχει συμφωνία για 4ετές συμβόλαιο.


Το δημοσίευμα για τον Εντσάμ

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Μετά το τέλος του δανεισμού του στην Σέλτικ, ο Ολιβιέ Εντσάμ δεν θα επιστρέψει στην Σέλτικ. Η άφιξή του στην Μασσαλία προκάλεσε την παραίτηση του Αντρές Βίλας Μπόας, ο οποίος δεν ήθελε τον Γάλλο στην ομάδα.

Η αγγλική Νιουκάστλ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Η Σέλτικ δεν θέλει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο οπότε θα ζητήσει κάποια χρήματα για να τον παραχωρήσει. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η Νιουκάστλ έχει αρκετές πιθανότητες να τον κάνει δικό της, με τον Στιβ Μπρους να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X