Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ολιβέιρα!

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ολιβέιρα!
Photo Credits: INTIME

Ο Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα κινείται ο ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Θεσσαλονικέων.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportime.gr, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολιβέιρα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον θέλει στην ομάδα.

Οι συζητήσεις του Πορτογάλου επιθετικού με την Αλ Ραγιάν και το «βασιλικό» συμβόλαιο που περίμενε δεν ήρθε ποτέ και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ βλέπει με καλό μάτι να συνεχίσει την καριέρα του στους ασπρόμαυρους.


Την πρόταση των μάνατζερ του Ολιβέιρα προς τον ΠΑΟΚ αποκάλυψαν αρχές Ιουνίου οι Πορτογάλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά και εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ αν αποφασίσει τελικά να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος επιθετικός μέτρησε 36 συμμετοχές σημειώνοντας 10 γκολ και 1 ασίστ ενώ συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΚ αγωνίστηκε τη τελευταία διετία 70 φορές πετυχαίνοντας 26 τέρματα και μοιράζοντας 10 ασίστ.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X