EURO 2021 - Κορωνοϊός: 13 οπαδοί θετικοί με την παραλλαγή «Δέλτα» στη Δανία

EURO 2021 - Κορωνοϊός: 13 οπαδοί θετικοί με την παραλλαγή «Δέλτα» στη Δανία
Photo Credits: INTIME

Συναγερμός έχει σημάνει στη Δανία, όπου συνολικά 13 οπαδοί οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στη μετάλλαξη «Δέλτα» είχαν παρακολουθήσει την εθνική ομάδα στο «Parken»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος έχει επιστρέψει στις κερκίδες, λόγω του EURO 2021. Μάλιστα, χώρες όπως η Ουγγαρία και η Δανία, έχουν επιτρέψει την πληρότητα στο 100% και όπως είναι λογικό αυτό μπορεί να έχει και αρνητικές επιπτώσεις.

Στη Δανία, οι έλεγχοι είναι συνεχής και λόγω αυτού βρέθηκαν 9 θετικοί στη μετάλλαξη «Δέλτα» στην αναμέτρηση με το Βέλγιο και άλλοι 4 σε αυτή με τη Ρωσία.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με το Βέλγιο, η υπεύθυνη υγειονομικής ασφάλειας της Δανίας, Ανέτ Λίκε σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό «TV2», δήλωσε: «Προτείνουμε να κάνουν το ίδιο όσοι βρίσκονταν στην ίδια θύρα μαζί τους και συγκεκριμένα απ’ τις θέσεις C 1-4 και C 6-7. Για να το θέσω αλλιώς, αναφέρομαι σε περίπου 4.000 ανθρώπους».

Πλέον αναμένεται να δούμε, αν υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη μετάδοση του ιού, τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X