«Τον Εντσάμ θέλουν και δύο γαλλικές ομάδες!»

«Τον Εντσάμ θέλουν και δύο γαλλικές ομάδες!»
Photo Credits: INTIME

Δύο γαλλικές ομάδες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ, όμως την περίπτωση του εξετάζουν σοβαρά και δύο γαλλικές ομάδες.

Ο 25χρονος Γάλλος μέσος δεν θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στην Σέλτικ (τελειώνει 30/06 η διορία για την οψιόν) με την ΑΕΚ να περιμένει για να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα», καθώς υπάρχει συμφωνία σε όλα.

Παρόλα αυτά οι Γάλλοι… μπλέκουν λίγο την κατάσταση, καθώς αναφέρουν πως δύο ομάδες της Ligue 1 ενδιαφέρονται επίσης για τον Εντσάμ!

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της «footmercato» ισχυρίζεται πως δύο ομάδες της Γαλλίας (δεν τις κατονομάζει) εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου μέσου.

«Ο δανεισμός του στην Μαρσέιγ έχει τελειώσει, ο Εντσάμ δεν θα επιστρέψει στην Σέλτικ, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο (Ιούνιος του 2022). Πριν από λίγες ημέρες σας αναφέραμε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γάλλο μέσο, αλλά οι Έλληνες δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 25χρονο μέσο τον εξετάζουν σοβαρά δύο ομάδες της Ligue, των οποίων το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό. Ο Εντσάμ επίσης θα έβλεπε με θετικό μάτι μία νέα εμπειρία στο γαλλικό πρωτάθλημα μετά το αποτυχημένο του πέρασμα στην Μαρσέιγ», γράφει το δημοσίευμα.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ υπάρχει σιγουριά για το deal με τον Εντσάμ, αν και όλα είναι σίγουρα μόνο με ανακοινώσεις και υπογραφές…


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X