«Συμφώνησε με την Παρτιζάν ο Ομπράντοβιτς -Υπογράφει τριετές συμβόλαιο»

Ομπράντοβιτς: «Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί της Euroleague»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Σέρβοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συμφώνησε με την Παρτιζάν, με την οποία θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ από τη Σερβία.

Το δημοσίευμά της «MozzartSport», που έγινε viral στην μπασκετική κοινότητα έχει τον τίτλο: «Το όνειρο έγινε πραγματικότητα: ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο προπονητής της Παρτιζάν!» και προαναγγέλει άμεσες εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νο. 1 τεχνικό.

Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του Ζοτς υπογραμμίζουν πως ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, τους επιβεβαίωσε πως ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας ύστερα από 28 χρόνια, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το SDNA, στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται πως ο έμπειρος κόουτς θα μπορούσε να βρει πενταπλάσια χρήματα στην αγορά, όμως κατέβασε τις απαιτήσεις του, αφού πήρε τις διαβεβαίωσεις πως θα έχει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και θα κυνηγήσει τίτλους και διακρίσεις.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως οι ανακοινώσεις θα έρθουν άμεσα και η μπασκετική Ευρώπη κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα, για να δει τις οριστικές εξελίξεις της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X