«Και ο Λουκάκου στις προπονήσεις του ΑΟ Μυκόνου»

Κροτόνε-Ίντερ: Η ώρα του Λουκακού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέκος Κουκάς, αποκάλυψε ότι μετά τον Ομπαμεγιάνγκ αναμένεται να φορέσει το προπονητικό σετ της ομάδας κι ο Λουκάκου μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το Βέλγιο στο EURO 2021.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου κι αντιδήμαρχος του Νησιού, Αλέκος Κουκάς, μιλώντας για το θέμα της παρουσίας του Ομπαμεγιάνγκ στην ομάδα του, προέβη σε μια μεγάλη αποκάλυψη μέσω του Gazzetta.

Όπως είπε, βάσει της ενημέρωσης που έχει, μετά το EURO 2021, περιμένουν να αφιχθεί στο νησί, αλλά και στην ομάδα για προπόνηση τον Ρομελού Λουκάκου!

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέκος Κουκάς σχολίασε:

«Όπως ξέρετε, ο Ομπαμεγιάνγκ κάνει διακοπές στη Μύκονο, όπως και άλλοι πολλοί αστέρες. Η διαφορά εδώ είναι όμως ότι εκείνος ήθελε να βρεθεί ανάμεσα στα παιδιά.

Ο άνθρωπος μας βρήκε, μας ρώτησε αν μπορεί να προπονηθεί στο γήπεδό μας. Εμείς, τον ενημερώσαμε για τις ώρες λειτουργίας. Ήθελε να προπονηθεί με τα παιδάκια. Του δώσαμε και ρούχα της ομάδας μας και έτσι έκανε την προπόνησή του».

Η Μύκονος μαγνητίζει αστέρες απ’ όλο τον κόσμο… Ρονάλντο, Μέσι έχουν έρθει επίσης. Στο γήπεδό μας έχουν κάνει προπόνηση μόνοι τους οι Φάμπρεγκας, Τζαβέλλας».

Να αναμένουμε κι άλλους σταρ στην ομάδα σας; Έχετε κάποια ενημέρωση;

«Ναι, φυσικά… Μάλιστα ενημερώθηκα ότι μόλις τελειώσει το Euro θα έρθει κι ο Λουκάκου. Τον περιμένουμε κι αυτόν».

Πηγή: Gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X