Wimbledon: Στην πλευρά του Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς - Πρεμιέρα με Τιάφοου

Wimbledon: Στην πλευρά του Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς - Πρεμιέρα με Τιάφοου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε στην πλευρά του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon (28/6-11/7) και ενδέχεται να συναντήσει τον κάτοχο του τίτλου στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο 22χρονος τενίστας, πάντως, έχει αρκετά επικίνδυνη πρεμιέρα, καθώς ξεκινάει την προσπάθειά του κόντρα στον Αμερικανό Φράνσις Τιάφοου, Νο.56 στον κόσμο. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα παίξει στον δεύτερο γύρο με Ρομπέρτο Καρμπαγιές Μπαένα ή Βάσεκ Πόσπισιλ. Δύσκολος φαίνεται και ο τρίτος γύρος, καθώς λογικά θα βρει εκεί τον Ρώσο Καρέν Χατσάνοφ. Ο πιθανός αντίπαλος του Στεφ στη φάση των «16» (με βάση το ranking) είναι ο Άλεξ Ντε Μινόρ, ενώ στα προημιτελικά είναι πιθανό να βρει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Ο Ρότζερ Φέντερερ κληρώθηκε στην πλευρά του Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγει τον Τζόκοβιτς, με τον οποίο είχε αναμετρηθεί για την κούπα το 2019, μέχρι τον τελικό. Ο Ελβετός θρύλος, οκτώ φορές νικητής της διοργάνωσης, θα αναμετρηθεί με τον Αντριάν Μαναρινό στον πρώτο γύρο.

Ο Νόλε ξεκινάει κόντρα στον Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ, ο Άντι Μάρεϊ παίζει με Νικολόζ Μπασιλασβίλι και ο πάντα απρόβλεπτος Νικ Κύργιος θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Ούγκο Ουμπέρ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Στρουφ-Μεντβέντεφ, Χούρκατς-Μουζέτι, Σίνερ-Χούρκατς, Ντιμιτρόφ-Βερδάσκο. Το πάνω μέρος του ταμπλό, δηλαδή και ο Στέφανος, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (28/6). Ο υπερασπιστής Τζόκοβιτς θα ανοίξει στις 15.30 την αυλαία στο Centre Court.

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

  • Τζόκοβιτς-Ρούμπλεφ
  • Τσιτσιπάς-Μπαουτίστα
  • Ζβέρεφ-Μπερετίνι
  • Φέντερερ-Μεντβέντεφ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X