Θέλει Πέλκα η Νόριτς

Θέλει Πέλκα η Νόριτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περιζήτητος φαίνεται ότι είναι ο Δημήτρης Πέλκας, και στους «μνηστήρες» που τον διεκδικούν προστέθηκε και η Νόριτς.

Ο διεθνής μέσος είναι στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τις Ρούμπιν Καζάν και Λυών να είναι εκ των ομάδων που φαίνεται να έχουν κάνει πρόταση στη Φενέρμπαχτσε για την απόκτησή του. Σ’ αυτές έρχεται να προστεθεί και η Νόριτς, μια ομάδα που από τη νέα περίοδο θα είναι στα σαλόνια της Premier League. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα οι Άγγλοι θέλουν τον Πέλκα στην ομάδα τους, χωρίς βέβαια να έχει διαρρεύσει η οικονομική τους πρόταση, με τη Φενέρ πάντως να έχει δείξει τις διαθέσεις της, ότι δηλαδή θα ασχοληθεί με όποια πρόταση είναι μεγαλύτερη των 10 εκατ. ευρώ.

Ο Πέλκας εξαργυρώνει την πολύ καλή του χρονιά με την τουρκική ομάδα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο και αν τελικά η πρόταση της Νόριτς είναι «σοβαρή» και επιτευχθεί συμφωνία, θα βρει εκεί έναν παλιό του συμπαίκτη στον ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Γιαννούλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X