«Χάλασε τελευταία στιγμή η συμφωνία για την ελευθέρας του Κρίστιτσιτς -Θα βρεθεί λύση»

«Χάλασε τελευταία στιγμή η συμφωνία για την ελευθέρας του Κρίστιτσιτς -Θα βρεθεί λύση»
Photo Credits: INTIME

Μέσα από τη Σερβία αναφέρουν ότι σύντομα θα βρεθεί λύση για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… σίριαλ με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς συνεχίζεται για την ΑΕΚ!

Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβένταν Τέρζιτς έκανε χθες νέες δηλώσεις αναφορικά με την υπόθεση του Σέρβου άσου, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στο Βελιγράδι. Ο Τέρζιτς έριξε το… μπαλάκι στον Κρίστιτσιτς για να βρει την άκρη και να αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ, αλλά η Ενωση έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό θα γίνει μόνο αν η πρωταθλήτρια Σερβίας δώσει 500.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Κρίστιτσιτς με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα για τον Κρίστιτσιτς και την ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, το «alo.rs» αναφέρει πως: «Επιτεύχθηκε συμφωνία για την ελευθέρας του Νέναντ Κρίστιτσιτς, αλλά πριν από την υπογραφή, η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισαν να αλλάξουν τους όρους.

Όταν συμφώνησε το τέλος της συνεργασίας τους, ο παίκτης αποδέχτηκε τους όρους των κιτρινόμαυρων, αλλά όταν ήρθε να πέσουν υπογραφές, υπήρχε ένα αδιέξοδο.

Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές, υπάρχουν συχνά μερικά νέα μικρά πράγματα. Η ΑΕΚ γνωρίζει ότι ο Κρίστιτσιτς θέλει να τερματίσει τη συνεργασία με οποιοδήποτε κόστος και να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα για δεύτερη φορά ως ελεύθερος. Περιμένουμε ένα… happy end σύντομα – είπαν στο ”Maxbet sport” από την Αθήνα.

Μόλις πάρει το χαρτί στα χέρια του ο Κρίστιτσιτς, το συμβόλαιο θα υπογραφεί για τουλάχιστον δύο χρόνια».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X