AEK Concept Store: Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του enwsi.gr το τελευταίο διήμερο του καταστήματος! (ΦΩΤΟ)

AEK Concept Store: Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του enwsi.gr το τελευταίο διήμερο του καταστήματος! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το AEK Concept Store στη Νέα Φιλαδέλφεια κλείνει και (πραγματικά) ξεπουλάει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος.

Το κιτρινόμαυρο στέκι μας (σας), η αγαπημένη μπουτίκ όλων των ΑΕΚτζήδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, το ΑΕΚ Concept Store μετά από 3 χρόνια διακόπτει την λειτουργία της.

Επειδή κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή, αποφασίσαμε εμείς στο enwsi.gr μαζί με το ΑΕΚ CS πριν την «αυλαία» μας να κάνουμε ένα τελευταίο «πάρτι» τιμών, ένα τελευταίο ευχαριστώ προς όλους εσάς που μας στηρίξατε έμπρακτα τα τελευταία χρόνια, διότι το AEK Concept Store είστε εσείς.

Η προσφορά για το τελευταίο διήμερο του AEK Concept Store

Για το τελευταίο διήμερος του AEK Concept Store, το enwsi.gr, για τους αναγνώστες του, κατάφερε και εξασφάλισε τα 2 προϊόντα που είναι πρώτα σε πωλήσεις για να τα πάρετε σε τιμές διάλυσης.

Η αγαπημένη σας γκρι ζακέτα lifestyle και το αγαπημένο σας φούτερ μόνο στα 15 ευρώ.

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο: 2168001366. Προλάβετε!

AEK Concept Store: Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του enwsi.gr το τελευταίο διήμερο του καταστήματος! (ΦΩΤΟ) AEK Concept Store: Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του enwsi.gr το τελευταίο διήμερο του καταστήματος! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X