«Ο Γαλανόπουλος στα ραντάρ της Φενέρμπαχτσε -Ενας μέσος που μπορεί να κάνει τα πάντα!»

«Ο Γαλανόπουλος στα ραντάρ της Φενέρμπαχτσε -Ενας μέσος που μπορεί να κάνει τα πάντα!»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τουρκικό μέσο, ο Κώστας Γαλανόπουλος βρίσκεται στα ραντάρ της Φενέρμπαχτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος φιγουράρει στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε.

Οι Τούρκοι κοιτάζουν πολύ συχνά προς την Ελλάδα έχοντας εκφράσει ενδιαφέρον για αρκετούς ποδοσφαιριστές της Super League. Η Φενέρμπαχτσε που έχει αποκτήσει και τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έκανε πέρυσι μια εξαιρετική χρονιά στη γείτονα χώρα, ενδιαφέρεται τώρα για τον Κώστα Γαλανόπουλο.


Το δημοσίευμα για Φενέρμπαχτσε και Γαλανόπουλο

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον το «90min.com». Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει να καταστρώνει τα μεταγραφικά της σχέδια ενόψει της νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της Φενέρ είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Πέλκα και συνεχίζουν να κοιτάζουν Ελληνες ποδοσφαιριστές για το ρόστερ τους. Το νέο όνομα που έχει προκύψει για το κέντρο της Φενέρμπαχτσε είναι αυτό του Κώστα Γαλανόπουλου.


Πρόκειται για ένα νέο αναδυόμενο αστέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Γαλανόπουλος της ΑΕΚ, ενδιαφέρει σίγουρα την Φενέρμπαχτσε. Με 5 γκολ και 1 ασιστ σε 27 αγώνες φέτος ο 23χρονος μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις του κέντρου. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Φενέρ έχουν καταθέσει μια ”must buy” (σίγουρη αγορά) αναφορά για τον Γαλανόπουλο ο οποίος έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, τεχνική κατάρτιση και ικανότητα στη μεταφορά της μπάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φενέρ είναι πρόθυμη να πληρώσει ένα λογικό ποσό για να τον αγοράσει».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X