Αρης: Στην Πολωνία για τη Λέγκια ο Ροζ

Αρης: Στην Πολωνία για τη Λέγκια ο Ροζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Άρη με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την πώληση του Λίντσεϊ Ροζ.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στη χορήγηση άδειας στον ποδοσφαιριστή ο οποίος σήμερα (25/6) θα αναχωρήσει για τη Βαρσοβία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και φυσικά να ολοκληρωθεί το deal με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός προβλέπεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3+1 χρόνων στην πολωνική ομάδα.

Η Λέγκια Βαρσοβίας είχε βάλει στο μάτι τον Λίντσεϊ Ροζ από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου, γι’ αυτό εξάλλου είχε προχωρήσει σε βολιδοσκόπηση του παίκτη, όπως είχαν σημειώσει τα πολωνικά ΜΜΕ τονίζοντας ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ ομάδας και παίκτη, όχι όμως και με τον Άρη για το οικονομικό αντάλλαγμα. Τις τελευταίες ημέρες κορυφώθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και τελικώς φαίνεται ότι επήλθε οριστική συμφωνία για ένα ποσό περί των 600.000 ευρώ, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Μάλιστα, αυτή επιβεβαιώθηκε χθες από τη Λέγκια Βαρσοβίας στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ η σημερινή (25/6) απόφαση του Άρη να χορηγήσει άδεια στον παίκτη ούτως ώστε να μεταβεί στην Πολωνία, προφανώς καταδεικνύει ότι ο Ροζ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λέγκια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X