EURO 2021-Αρναούτοβιτς: «Δεν πάμε στο Γουέμπλεϊ για διακοπές, πάμε για να νικήσουμε»

EURO 2021-Αρναούτοβιτς: «Δεν πάμε στο Γουέμπλεϊ για διακοπές, πάμε για να νικήσουμε»
Photo Credits: INTIME

Η Αυστρία θα βρει στον δρόμο της την Ιταλία για την φάση των «16» του Euro.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψή του ότι η Αυστρία, θα πάει στο «Γουέμπλεϊ» για να διεκδικήσει ότι το καλύτερο απέναντι στην Ιταλία εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Ο πρώην επιθετικός της Ίντερ, ο οποίος αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του Φράνκο Φόντα, σε δηλώσεις που έκανε για τον συγκεκριμένο αγώνα, που θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ» ανέφερε πως η Εθνική Αυστρίας θα είναι πολύ δυνατή, καθώς επίσης και ότι ο στόχος της δεν είναι άλλος από τη νίκη.


«Το να παίξεις στο Γουέμπλεϊ θα είναι φανταστικό, όμως δεν θα είμαστε εκεί για διακοπές και για να δούμε το γήπεδο, αλλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρναούτοβιτς, για να προσθέσει στην συνέχεια των λεγομένων του τα εξής: «Φαίνεται ότι μπορεί να τελειώσει άσχημα όταν σου λένε ότι κανείς δεν έχει σκοράρει απέναντι στην Ιταλία σε έντεκα παιχνίδια, αλλά δεν χρειάζεται να μας ενδιαφέρει: θα παίξουμε με μια εξαιρετική ομάδα, παγκόσμιας κλάσης, της οποίας τα στατιστικά στοιχεία τα λένε όλα».


Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του ο Αρναούτοβιτς πρόσθεσε στα παραπάνω τα εξής: «Είναι μόνο ένας αγώνας και δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Στα 90 λεπτά μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Αυτό που πέτυχαν ο Μπονούτσι και ο Κιελίνι (σ.σ. το «μηδέν» παθητικό) είναι απίστευτο, αλλά δεν τους φοβάμαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X