Κόπα Αμέρικα: Πρώτη νίκη για Ουρουγουάη με Καβάνι -Εύκολα την Χιλή η Παραγουάη (VIDEO)

Κόπα Αμέρικα: Πρώτη νίκη για Ουρουγουάη με Καβάνι -Εύκολα την Χιλή η Παραγουάη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα δύο σημερινά παιχνίδια του Κόπα Αμέρικα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουρουγουάη έχασε τα… άχαστα, αλλά με ένα αυτογκόλ στο πρώτο μέρος και τη σφραγίδα του Έντινσον Καβάνι στο 78′, επικράτησε της Βολιβίας (2-0) και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Κόπα Αμέρικα.

Μετά τα δύο πρώτα ματς του ομίλου, η Ουρουγουάη ήταν η ομάδα με το χειρότερο ποσοστό σε σουτ στον στόχο (4/20) και τον χειρότερο δείκτη γκολ με βάση τις συνολικές τελικές (5%). Το μοναδικό της γκολ ήταν αυτογκόλ και η επιθετική δυστοκία έδειξε να την «τυραννά» και στο ματς με τη Βολιβία. Η ποιότητά της, όμως, δεν της επέτρεψε να στραβοπατήσει απέναντι στο χαμηλό εμπόδιο της Βέρντε και με τον Έντινσον Καβάνι να επιστρέφει στα διεθνή γκολ μετά τον Νοέμβριο, η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες σφράγισε την πρώτη νίκη της στον α’ όμιλο (2-0).


Η Παραγουάη πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-0 απέναντι στην Χιλή και θα παλέψει ακόμα και για την πρωτιά του Β΄ομίλου.

Η Παραγουάη είχε τον έλεγχο του αγώνα και έδωσε την κατοχή στην Χιλή η οποία δεν φάνηκε απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Σαμούδιο έκανε το 1-0 στο 40ο λεπτό και έβαλε τις βάσεις για την σημαντική νίκη της Παραγουάης η οποία κέρδισε πέναλτι στο 58ο λεπτό. Οι Χιλιανοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα αλλά δεν άλλαξε η απόφαση του διαιτητή για το χέρι του Μεδέλ, με τον Αλμιρόν να κάνει το 2-0. Στο υπόλοιπο του αγώνα η Χιλή προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει ούτε σουτ προς την εστία της Παραγουάης.

Με την νίκη αυτή η Παραγουάη έφτασε τους 6 βαθμούς και στην 2η θέση, έναν πίσω από την Αργεντινή, ενώ η Χιλή είναι 3η με 5 βαθμούς έχοντας ολοκληρώσει τους αγώνες της. Την τελευταία αγωνιστική παίζουν Αργεντινή-Βολιβία, Ουρουγουάη-Παραγουάη με την βαθμολογία να έχει ως εξής: Αργεντινή 7, Παραγουάη 6, Χιλή 5, Ουρουγουάη 4, Βολιβία 0.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X