«Εξαιρετική ευκαιρία για την ΑΕΚ ο Μπαρέκα»

«Εξαιρετική ευκαιρία για την ΑΕΚ ο Μπαρέκα»
Photo Credits: INTIME

Το αγωνιστικό προφίλ του Αντόνιο Μπαρέκα από τον Ντομένικο Λα Μάρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιταλός αριστερός μπακ της Μονακό, Αντόνιο Μπαρέκα, προτάθηκε στην ΑΕΚ, η οποία θέλει να ενισχυθεί στα άκρα της άμυνας.

Ο δημοσιογράφος Ντομένικο Λα Μάρκα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sdna.gr και σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Ιταλού ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρόκειται για έναν ποιοτικό αμυντικό ο οποίος είχε κάποιες άσχημες σεζόν τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγω τραυματισμών που επηρέασαν την απόδοσή του. Μιλάμε για ένα φουλ – μπακ με ιδιαίτερες περγαμηνές στο επιθετικό κομμάτι. Πολύ καλός στα τρεξίματα και με ένα αριστερό πόδι από το οποίο βγαίνουν επικίνδυνες σέντρες και ασίστ για τους συμπαίκτες του.

Στην Ιταλία είχαν ενδιαφερθεί μεγάλες ομάδες για την απόκτησή του, ωστόσο η Μονακό κατάφερε να πάρει τα δικαιώματά του από την Τορίνο. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά στη Γαλλία και επέστρεψε ως δανεικός στην Ιταλία.

Στην Φιορεντίνα είχε ελάχιστες συμμετοχές φέτος σε μια δύσκολη σεζόν για το κλαμπ που κινδύνεψε με υποβιβασμό ενώ και το σύστημα (3-5-2) που έπαιζε η ομάδα του δεν του ταίριαζε ιδιαίτερα.

Νωρίτερα η καλύτερη του σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα ήταν την σεζόν 2016-17. Ο Σίνισαν Μιχαϊλόβιτς πίστευε πολύ στις δυνατότητες του και τον ανέδειξε».

Όσο για την προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ; «Θεωρώ πως η Ελλάδα θα μπορούσαν να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο με την ΑΕΚ να προσθέτει έναν ποιοτικό αριστερό μπακ στο ρόστερ της. Σε αυτή την φάση της καριέρας του χρειάζεται μια ομάδα που θα τον εμπιστευτεί και θα του προσφέρει παιχνίδια».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X