Κάτας: Τέλος από τον Παναθηναϊκό

Κάτας: Τέλος από τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Όντεντ Κάτας, με τους πράσινους να ενημερώνουν τον Ισραηλινό για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θητεία του Όντεντ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού έλαβε τέλος, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν στον Ισραηλινό σε συνάντησή τους ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμούσαν να ανακοινωθεί επισήμως στον Κάτας η λήξη της συνεργασίας τους, πριν υπάρξουν τελικές εξελίξεις στο θέμα του επόμενου προπονητή, όπου ο Δημήτρης Πρίφτης είναι το μεγάλο φαβορί.

Η πρόσληψη του Ισραηλινού από τον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε στις 14 Ιανουαρίου, με τη συμφωνία να αφορά 1,5 έτος. Ωστόσο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Όντεντ Κάτας.

Ο Όντεντ ήταν και παραμένει ένας δικός μας άνθρωπος, ο οποίος τίμησε το «τριφύλλι» τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής με τον χαρακτήρα, την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά του. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του.

Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά και τον κόουτς Λίορ Λούμπιν για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X