Στοίχημα: Δυάδα στο Copa America στο 4.08!

Στοίχημα: Δυάδα στο Copa America στο 4.08!

Το Stoiximaview προτείνει...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ματσάκια έχει απόψε στο Copa America και το Stoiximaview έχει ξεχωρίσει δύο καλές στοιχηματικές επιλογές για ταμείο!

Βολιβία – Ουρουγουάη (00:00): Η Βολιβία δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό στις δύο αναμετρήσεις που έχει δώσει στον όμιλο. Εμφάνισε σοβαρά θέματα στην άμυνα, με το τελικό 0-1 κόντρα στη Χιλή να μην αποτυπώνει με ακρίβεια την εικόνα της αναμέτρησης. Μπορούσε να έχει δεχτεί αρκετά τέρματα, δεν ήταν ανταγωνιστική. Αυτή τη φορά, απέναντι στην 4η του γκρουπ Ουρουγουάη κυνηγάει τρίποντο που αυξήσει κατακόρυφα τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το έργο της ήταν εξαρχής δύσκολο, αν δεν κάνει την υπέρβαση στην επικείμενη αναμέτρηση, θα κυνηγά ένα… θαύμα κόντρα στην Αργεντινή, στην τελευταία δική της αναμέτρηση στη φάση των ομίλων.

Βολιβία – Ουρουγουάη (00:00): Έμπλεξε σε μπελάδες η Ουρουγουάη, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Αργεντινή (0-1), αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Χιλή. Τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ψάχνοντας κρίσιμο τρίποντο απέναντι στην πιο αδύναμη Βολιβία. Σε περίπτωση νίκης «κλειδώνει» σίγουρα την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση, ενώ στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να ψάξει και καλύτερο πλασάρισμα. Θετική η εμφάνιση στο 1-1 κόντρα στη Χιλή, αφού ολοκλήρωσε 17 τελικές (5 στον στόχο), με τον Σουάρες να βρίσκει δίχτυα. Χάθηκαν ευκαιρίες για τη νίκη.

Βολιβία – Ουρουγουάη (00:00): Αναμέτρηση ζωής-θανάτου για την Ουρουγουάη, όμως η αδύναμη Βολιβία θα αποτελέσει θεωρητικά εύκολη… λεία για την παρέα των Καβάνι και Σουάρες. Οι Ουρουγουανοί έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να «καθαρίσουν» από νωρίς την αναμέτρηση, για αυτό θα Πάμε στοίχημα με το 2 ημίχρονο/2 τελικό στα Προγνωστικά Βολιβία – Ουρουγουάη σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Χιλή – Παραγουάη: Στο 2.40 θα στηρίξουμε την «ρόχα»

Προγνωστικά Χιλή – Παραγουάη (03:00): Δεν την χάλασε ο βαθμός της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στην Ουρουγουάη την περασμένη αγωνιστική, καθώς κρατάει την τύχη στα χέρια της για την 2η θέση. Μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Βάργκας, που είναι συνεπείς με τα χρώματα της Χιλής, αλλά στο δεύτερο μέρος η Ουρουγουάη πίεσε και ισοφάρισε στο 66′ με τον Σουάρες. Δεν υπήρξαν πολλές φάσεις στη συνέχεια και κράτησε το αποτέλεσμα σχετικά εύκολα. Με νίκη επί της Παραγουάης «κλειδώνει» την 2η θέση, ενώ θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική το τι θα κάνει η Αργεντινή απέναντι στη Βολιβία, τη στιγμή που η ίδια έχει ρεπό.

Προγνωστικά Χιλή – Παραγουάη (03:00): Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και μετά τη νίκη της πρεμιέρας, ηττήθηκε από την Αργεντινή με 1-0. Δεν ήταν κακή, βρέθηκε να χάνει από το δεκάλεπτο, της πήρε λίγη ώρα να συνέλθει και στο δεύτερο πίεσε για την ισοφάριση. Είχε κάποιες φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί ουσιαστικά απειλητική, απέναντι σε μια καλά οργανωμένη άμυνα. Ξέρει τώρα ότι αν επικρατήσει της Χιλής, μπαίνει γερά στο κόλπο για την 2η θέση και θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην Ουρουγουάη την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Ο Μπερίσο έχει μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του μέχρι στιγμής.

Προγνωστικά Χιλή – Παραγουάη (03:00): Η Χιλή μέχρι στιγμής βγάζει καλά στοιχεία και δείχνει ότι είναι στο σωστό δρόμο. Θέλει να «κλειδώσει» την 2η θέση και να ελπίζει για την πρώτη. Η Παραγουάη είναι μαχητική, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι. Πάμε στοίχημα με τον άσο στο υψηλό 2.40 (Pamestoixima.gr).

Περισσότερα προγνωστικά EURO 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X