Τέρζιτς: «Στην Αθήνα ο Κρίστιτσιτς-Δεν θα πληρώσουμε την ΑΕΚ για έναν 31χρονο παίκτη»

Τέρζιτς: «Στην Αθήνα ο Κρίστιτσιτς-Δεν θα πληρώσουμε την ΑΕΚ για έναν 31χρονο παίκτη»
Photo Credits: INTIME

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβένταν Τέρζιτς για την υπόθεση του Νέναντ Κρίστιτσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβένταν Τέρζιτς έκανε σήμερα νέες δηλώσεις αναφορικά με την υπόθεση του Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στο Βελιγράδι.

Ο Τέρζιτς έριξε το… μπαλάκι στον Κρίστιτσιτς για να βρει την άκρη και να αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ, αλλά η Ενωση έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό θα γίνει μόνο αν η πρωταθλήτρια Σερβίας δώσει 500.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Κρίστιτσιτς με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Οσα είπε ο Τέρζιτς για Κρίστιτσιτς και ΑΕΚ

«Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο Βελιγράδι για οικογενειακούς λόγους. Πήγε στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΑΕΚ. Είναι 31 ετών και δεν είναι ρεαλιστικό για τον Ερυθρό Αστέρα να πληρώσει αποζημίωση για έναν 31χρονο παίκτη. Κανείς στην Ευρώπη δεν το κάνει, έτσι και εμείς δεν θα το κάνουμε. Είναι καλός παίκτης, άφησε μια εξαιρετική εντύπωση εδώ και είναι ευπρόσδεκτος αν τα βρει με τη διοίκηση της ΑΕΚ» όπως είπε χαρακτηριστικά.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X