Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ο Μπαλάσκας

Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ο Μπαλάσκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) υπέβαλε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διέταξε ΕΔΕ σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και προκάλεσαν σάλο.

Ειδικότερα, ο κ. Μπαλάσκας το πρωί της περασμένης Παρασκευής ανέφερε στον τηλεοπτικό στο Mega με αφορμή την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ότι αν ο 32χρονος είχε πάρει τηλέφωνο την αστυνομία μετά την πράξη του μπορεί να παρέμενε στη φυλακή λιγότερο από πέντε χρόνια, γιατί το έγκλημα θα θεωρείτο εν βρασμώ ψυχής.

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Μπαλάσκα προκάλεσαν «κύμα» αντιδράσεων και αμέσως διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση και από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Για τις δηλώσεις αυτός ο συνδικαλιστής αστυνομικός επιχείρησε να δικαιολογηθεί ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X