Τρεις παίκτες της ΑΕΚ στην αποστολή της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά

Τρεις παίκτες της ΑΕΚ στην αποστολή της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη τιμή για την ΑΕΚ που τρεις παίκτες της επιλέχτηκαν για την 12δα της Εθνικής ομάδας

Μεγάλη διάκριση για την ΑΕΚ που μαζί με τον Παναθηναϊκό έχει τους περισσότερους Έλληνες στην δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας.

Ο προπονητής της Εθνικής Ρικ Πιτίνο, ανακοίνωσε την τελική αποστολή για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά και επεφύλασσε εκπλήξεις. Ο σχεδόν σίγουρος Λούντζης, κόπηκε και πήρε την θέση του ο Δημήτρης Κατσίβελης της ΑΕΚ, για να συμπληρώσει την τριάδα παικτών από την Ένωση μαζί με τους Λίνο Χρυσικόπουλο και Νίκο Ρογκαβόπουλο.

Η τελική αποστολή αποτελείται από τους Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Χάρη Γιαννόπουλο, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Λεωνίδα Κασελάκη, Λίνο Χρυσικόπουλο, Ντίνο Μήτογλου, Γιώργο Παπαγιάννη, Κώστας Αντετοκούνμπο και Βασίλη Καββαδά.


Η ΑΕΚ, μαζί με τους «πράσινους», έχουν από 3 παίκτες στην τελική δωδεκάδα και ακολουθεί ο Ολυμπιακός με δύο. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή και για την ΑΕΚ αλλά και για τους παίκτες που μέσα από την ομάδα αναδείχτηκαν και έφτασαν στην ύψιστη τιμή να αγωνιστούν σε ένα μεγάλο τουρνουά με τα χρώματα της χώρας τους.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X