«Η Λίβερπουλ δεν αφήνει τον Σαλάχ να πάει στο Τόκιο»

«Η Λίβερπουλ δεν αφήνει τον Σαλάχ να πάει στο Τόκιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μοχάμεντ Σάλαχ είναι απίθανο να ενταχθεί στην Ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου, καθώς η Λίβερπουλ δεν θέλει ο παίκτης της να συμμετάσχει στους αγώνες του Τόκιο αυτό το καλοκαίρι, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας.

«Η Λίβερπουλ μας ενημέρωσε ότι δεν θα ήθελε ο Σαλάχ να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δήλωσε στον αιγυπτιακό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ON Time sports ο Μεγκαχέντ, ο οποίος είναι πρόεδρος μιας τριμελούς προσωρινής επιτροπής που διορίστηκε από τη FIFA.

«Ο Σαλάχ ήθελε να παίξει και είπε ότι θα κάνει μια προσπάθεια και εντός δύο ή τριών ημερών το ζήτημα θα αποφασιστεί» πρόσθεσε.

Ο 29χρονος Σαλάχ, ο πιο γνωστός αθλητής της Αιγύπτου, συμμετείχε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, σκοράροντας και στους τρεις αγώνες του ομίλου εναντίον της Βραζιλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Λευκορωσίας, προτού η Αίγυπτος αποκλειστεί από την Ιαπωνία.

Στο Τόκιο, η Αίγυπτος μετέχει στον 3ο όμιλο μαζί με Αργεντινή, Ισπανία και Αυστραλία.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια διοργάνωση κάτω των 23 ετών στο ποδόσφαιρο, αλλά σε κάθε ομάδα επιτρέπονται τρεις παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας.

Η FIFA έχει από καιρό αναγνωρίσει ότι οι σύλλογοι δεν είναι υποχρεωμένοι να «απελευθερώνουν» παίκτες ηλικίας άνω των 23 ετών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X