Πιτίνο: «Σλούκας και Καλάθης θα μας οδηγήσουν στη γη της Επαγγελίας»

Πιτίνο: «Σλούκας και Καλάθης θα μας οδηγήσουν στη γη της Επαγγελίας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη βεβαιότητα πως η Εθνική ομάδα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό στο Προολυμπιακό Τουρνουά παρά τα προβλήματα εξέφρασαν Ρικ Πιτίνο, Νικ Καλάθης και Κώστας Σλούκας κατά την εκδήλωση της χορηγού Eurobank στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για τον Καναδά.
«Δεν έχω πρόβλημα με τον ύπνο γιατί όλοι οι παίκτες δίνουν το 100%.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πολλά νέα παιδιά. Ο Σλούκας και ο Καλάθης θα είναι οι ηγέτες μας και θα μας οδηγήσουν στη γη της επαγγελίας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός προσθέτοντας χαριτολογώντας πως η Εθνική έχει… δώδεκα Στεφ Κάρι.
Ο Νικ Καλάθης είπε με τη σειρά του: «Θέλουμε να το διασκεδάσουμε και να παίξουμε σαν ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο να παίξουν όχι μόνο στους Ολυμπιακούς, αλλά και το Προολυμπιακό. Γι’ αυτούς είναι μεγάλη ευκαιρία. Για μένα είναι η ενδέκατη χρονιά μου στην Εθνική. Είναι τιμή για μένα να φορώ τη φανέλα της Ελλάδας και να εκπροσωπώ αυτή τη χώρα δίπλα σε παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Σλούκας».

Τέλος, ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου, κάτι που κάνω από τα 10-12 μου χρόνια. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό μαζί με τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά αυτές είναι για τους αδύναμους. Οι δώδεκα θα πάμε για να παλέψουμε, θα πάμε να παίξουμε μεστά και ώριμα για τις πιθανότητές μας απέναντι σε καλές ομάδες. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, με καλή προετοιμασία πριν τους αγώνες, στους οποίους παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και η ψυχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X