Πανωλεθρία για τον Ολυμπιακό: Έχασε από τον Απόλλωνα και θα παίξει playoff για την άνοδο στην Basket League

Πανωλεθρία για τον Ολυμπιακό: Έχασε από τον Απόλλωνα και θα παίξει playoff για την άνοδο στην Basket League
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα της Πάτρας κέρδισε τους ερυθρόλευκους και κατέκτησε το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιο κάζο για τον Ολυμπιακό η μάλλον για τον Αναπτυξιακό.

Η ομάδα που εδώ και καιρό λέει ότι δεν ενδιαφέρεται να ανέβει στην Basket League, πάλεψε με νύχια και με δόντια για να πάρει την πρωτιά στην Α2 και να κερδίσει την απευθείας άνοδο αλλά απέτυχε παταγωδώς.

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας ήθελε μόνο νίκη με +4 για να βγει πρώτος ενώ ο Ολυμπιακός Β’ ακόμα και ήττα αλλά να προστατεύσει την διαφορά του πρώτου αγώνα. Τελικά οι παίκτες του Νίκου Βετούλα όχι μόνο κέρδισαν, αλλά πήραν και την διαφορά (70-63) σηκώνοντας την κούπα του πρωταθλήματος μαζί με την απευθείας άνοδο.

Ο Αναπτυξιακός θα αναγκαστεί να παίξει playoff με τον Πανερυθραϊκό για να ανέβει ως δεύτερος στην μεγάλη κατηγορία. Βέβαια, στους ερυθρόλευκους διατείνονται ότι δεν τους ενδιαφέρει η άνοδος για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους.

Εμείς να ευχηθούμε καλή άνοδο στον Αναπτυξιακό, το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται όλες τις μεγάλες ομάδες στην πρώτη κατηγορία για να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X