Γλυκά Νερά: «Κλειδί» τα κινητά τηλέφωνα για την δολοφονία

Γλυκά Νερά: «Κλειδί» τα κινητά τηλέφωνα για την δολοφονία

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν για τη δολοφονία στο Γλυκά Νερά και η αστυνομία ελπίζει πως θα δοθούν απαντήσεις από τα τηλέφωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακριτής και εισαγγελέας πίεσαν πολύ τον καθ’ ομολογία συζυγοκτόνο, ωστόσο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν λύγισε κάτι που σημαίνει πως δεν έδωσε σημαντικές απαντήσεις.

Ο αστυνομικός συντάκτης του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ανέφερε στη Live News πως υπήρχε ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να δοθούν πολλές απαντήσεις από τα κινητά τηλέφωνα των δύο συζύγων.


Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αν κάνουμε μια συγκέντρωση των δεδομένων και από το ημερολόγιο της Καρολάιν, προκύπτει ότι τουλάχιστον από πέρσι τον Ιούλιο, υπήρχε πλήρες ρήγμα στην σχέση της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Γιατί είχε συμβεί αυτό; Υπήρχαν διάφοροι λόγοι. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η Καρολάιν είχε δηλώσει, εκτός των άλλων-δεν είναι κεντρικό θέμα- πως από ένα σημείο και μετά κάτι δεν της άρεσε στην δουλειά του Μπάμπη. Αυτό για να μην αναπτυχθούν σενάρια, μπορεί να σχετίζεται με τα ωράριά του. Π.χ. αιφνιδιαστικές πτήσεις κλπ.. Υπάρχουν άτομα που σύντομα ίσως καταθέσουν κάτι τέτοιο. “Κλειδί” στην όλη ιστορία, αποτελούν τα ευρήματα στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου αλλά και της Καρολάιν. Θυμίζω ότι αυτό το κινητό τηλέφωνο ζητήθηκε στα τέλη Μαΐου, όταν πλέον η έρευνα έπαιρνε κι άλλες διαστάσεις. Την αναζήτηση των κινητών τηλεφώνων, την ξέρουμε όσον αφορά την διάσταση, την κινητικότητα την ώρα της δολοφονίας», τόνισε.


«Ίσως ορισμένες απαντήσεις να δοθούν από την συνολική εξέταση του κινητού»

«Ίσως ορισμένες απαντήσεις δίνονται από την συνολική εξέταση του κινητού, για να δούμε τι μηνύματα είχαν ανταλλάξει ή τι κλήσεις υπήρχαν με άλλα πρόσωπα. Μπορεί να βρεθεί ακόμα και αν έχει επιχειρηθεί να διαγραφούν, αφού είναι σε θέση η αστυνομία να ανασύρει ακόμα και όσα έχουν διαγραφεί πολύ προσεκτικά. Υπήρχε μια ρήξη και η εικόνα που έχουμε είναι πως υπήρχε και ενδοοικογενειακή ευρύτερη ρήξη και δεν μιλάω για την οικογένεια της Αλοννήσου. Είναι δεδομένο ότι η Καρολάιν, δεν ενημέρωνε την οικογένειά της για όσα συνέβαιναν στην Αθήνα. Υπάρχει επιδεινούμενη κατάσταση μετά τον Ιανουάριο, όπου φαίνεται να σταματούν και τις επαφές με την αναφερόμενη “ψυχολόγο”. Εκεί φαίνεται από το τετράμηνο αυτό να υπάρχουν ζητήματα πέρα από το ίδιο το ζευγάρι, υπήρχαν κάποια προβλήματα ευρύτερα.


Τι μπορεί να είναι αυτά; Να σταθεί κάποιος στην δήλωση της μητέρας του Μπάμπη, η οποία ανέφερε πρόσφατα πως “για πρώτη φορά κρατάω το μωρό, την Λυδία στα χέρια μου”. Το είχαν δει για λίγο χρονικό διάστημα, αν δεν κάνω λάθος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Υπήρχαν θέματα, πως υπήρχε κατά κάποιο τρόπο μια απόσταση, μεταξύ του ζευγαριού και της οικογένειας του Μπάμπη. Όλα αυτά πρέπει να αναζητηθούν, υπάρχουν κι άλλα δεδομένα που θα βγουν στην πορεία, πιθανόν από καταθέσεις.

Ίσως δεν πρέπει να ψάχνουμε τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβαινε στα ενδότερα αυτού του ζευγαριού. Από την πρώτη επαφή που έχω κάνει να δω τι λέει αυτό το κινητό και τι λένε τα κινητά, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ακραίο που να δείχνει προς τις κατευθύνσεις που λέμε τις τελευταίες ημέρες, τα σενάρια που αναπτύσσονται. Οφείλουμε να είμαστε υπομονετικοί. Δεν ξέρουμε από την μια στιγμή στην άλλη τι μπορεί να προκύψει, όμως προς το παρόν να μην ψάχνουμε καταστάσεις ακραίες. Φαίνεται να υπήρχε πρόβλημα στο εσωτερικό του ζευγαριού, που ήταν διάρκειας 1-1,5 χρόνου και το οποίο χειροτέρευε. Υπήρχε δυσαρέσκεια και από άλλα μέλη των οικογενειών και πρέπει να το συνεκτιμήσουμε. Υπήρχε ένα εσωτερικό ζήτημα για το ποιος συνεισφέρει περισσότερο οικονομικά στις αγοραπωλησίες», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X