Φενέρμπαχτσε: «Δεν έχουν καν προταθεί Σβάρνας και Γαλανόπουλος»

Φενέρμπαχτσε: «Δεν έχουν καν προταθεί Σβάρνας και Γαλανόπουλος»
Photo Credits: INTIME

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους του δύο παίκτες της ΑΕΚ με την Φενέρμπαχτσε ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές στον τουρκικό σύλλογο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουρκικά δημοσιεύματα συνδέουν τις τελευταίες μέρες τους δύο παίκτες της ΑΕΚ, Στράτο Σβάρνα και Κώστα Γαλανόπουλο, με τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού, Σελαχατίν Μπακί έριξε τους τόνους.

Συγκεκριμένα για τον Σβάρνα η φημολογία που αναπτύχθηκε στη γειτονική χώρα είναι πως η Φενέρ παρακολουθεί την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ το προσεχές διάστημα, ενώ για τον Γαλανόπουλο ότι εξετάζεται από τον τουρκικό σύλλογο.

Σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοικτά, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ στους κόλπους της Φενέρμπαχτσε είναι ότι τα «καναρίνια» δεν φαίνεται να ασχολούνται με τους δύο παίκτες της ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Σελαχατίν Μπακί, μέλος της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε και υπεύθυνος για τις μεταγραφές στον τουρκικό σύλλογο, υπογράμμισε στο Gazzetta πως τα σενάρια που εμφανίστηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Έχω διαβάσει κι εγώ τις φήμες για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν είναι αλήθεια», σχολίασε στο Gazzetta ο Μπακί, προσθέτοντας: «Δεν έχουν καν προταθεί».

Όπως είναι γνωστό πάντως, ο Σβάρνας πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή ατζέντη με τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε να τον αναλαμβάνει. Ο τελευταίος πράγματι έχει δουλέψει την περίπτωσή του προκειμένου να φέρει κάποια πρόταση από την Ιταλία, ενώ άκρες έχει και στην τουρκική αγορά. Μάλιστα στη Φενέρ είχε προτείνει παλιότερα τον Μάρκο Λιβάια, χωρίς όμως να προχωρήσει κάτι.

Πηγή: Gazzetta.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X