Μάσιμο Φερέρο: «Η γκολάρα του Ντάμσγκααρντ, κοστολογείται στα 30 εκατ. ευρώ»

Μάσιμο Φερέρο: «Η γκολάρα του Ντάμσγκααρντ, κοστολογείται στα 30 εκατ. ευρώ»
Photo Credits: INTIME

Τρέλα... πουλάει ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, ο οποίος μετά τις εμφανίσεις του Μίκελ Ντάμσγκααρντ στο Euro 2021, τον κοστολογεί στα 30 εκατομμύρια ευρώ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ κάνει ένα πολύ καλό Euro 2021, μέχρι στιγμής και παρ’ όλο που η ομάδα του έπρεπε να φτάσει στην τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί, ο ίδιος έχει καταφέρει να διακριθεί με την απόδοσή του.

Ο εξτρέμ της Σαμπντόρια μάλιστα σκόραρε ένα υπέροχο γκολ απέναντι στη Ρωσία και ο πρόεδρος της ομάδας από τη Γένοβα το… εκμεταλλεύτηκε για να ανεβάσει την αξία του 20χρονου Δανού κατακόρυφα.


«Είδατε το γκολ του Ντάμσγκααρντ; Σας λέω, λοιπόν, ότι η τιμή που θα τον πουλούσαμε σήμερα είναι 30 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά, αν συνεχίζει να σκοράρει μπορεί να φτάσει και στα 40 εκατομμύρια ευρώ», τόνισε στη Secolo.

Ο Ντάμσγκααρντ γεννήθηκε στη Γίλινχε και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νόρντζελαντ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο τον απέκτησε η Σαμπντόρια αντί 6,8 εκατομμύρια ευρώ. Με τους Μπουτσερκιάτι σκόραρε 2 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε 35 συμμετοχές στη Serie A.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X