Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ισάκ μετά τις εμφανίσεις του στο EURO 2021

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ισάκ μετά τις εμφανίσεις του στο EURO 2021
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από την καταπληκτική του πορεία στη σεζόν και στο Euro, ο Ισάκ έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα της Ρεάλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει να αναζητά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με το… βλέμμα στο μέλλον. Το όνομα τού Κιλιάν Εμπαπέ πάντα παίζει για τους Μαδριλένους, αλλά φαντάζει πολύ δύσκολη περίπτωση, όπως και αυτή του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Κάπως έτσι, οι «μερέγχες» και ο Κάρλο Αντσελότι έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, με τον Αλεξάντερ Ισάκ να βρίσκεται στο στόχαστρο. Ο Σουηδός φορ έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη Σοσιεδάδ, ενώ η παρουσία του στο Euro έρχεται ως αποκορύφωμα. Λογικόν είναι, λοιπόν, να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων, με την Ρεάλ να είναι ανάμεσα σε αυτές.

Ήδη, οι Μαδριλένοι έχουν κάνει επαφές με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, τονίζοντάς τους πως θέλουν να τον κάνουν δικό τους και ίσως να μην διστάσουν ακόμη και να δώσουν απευθείας τη ρήτρα αποδέσμευσής του στην Σοσιεδάδ. Η Ρεάλ δεν θέλει να μπει σε διαπραγματεύσεις, με την Σοσιεδάδ να ζητά το ποσό των 70 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει. Προφανώς, μπορεί η «βασίλισσα» να δώσει αυτά τα χρήματα και να κάνει δικό της έναν πολύ ποιοτικό και ταλαντούχο επιθετικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X