Πηλαδάκης: «Εκανα συζητήσεις με τον Ντέμη για να μπω και εγώ στην ΑΕΚ, αλλά...»

Πηλαδάκης: «Εκανα συζητήσεις με τον Ντέμη για να μπω και εγώ στην ΑΕΚ, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Πηλαδάκης για την ΑΕΚ και τις επαφές που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Kώστας Πηλαδάκης έδωσε μεγάλη συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την ΑΕΚ και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Λάρισας και οπαδός της ΑΕΚ μίλησε για την Ενωση, για τις συζητήσεις που είχε με τον Ντέμη για να εμπλακεί κι αυτός στην τότε διοίκηση και στους λόγους που δεν προχώρησε το deal.

Ο Πηλαδάκης για ΑΕΚ και Νικολαΐδη

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Πηλαδάκης για την ΑΕΚ και για τον Ντέμη Νικολαΐδη στο gazzetta

Δεν σας πέρασε από το μυαλό να εμπλακείτε στην ΑΕΚ;

«Μου πέρασε από το μυαλό και έκανα και συζητήσεις με τον Ντέμη, με τον Τάκη τον Κανελλόπουλο που είναι φίλος μου, ήταν πολύ τότε οι εμπλεκόμενοι. Απλώς ήταν μία πενταμελής επιτροπή και εγώ είχα ζητήσει ο καθένας να έχει το δικαίωμα λόγου. Θα επένδυα και εγώ όπως και οι άλλοι το αναλογούν ποσό. Όμως μου ζητήθηκε να εκχωρήσω το δικαίωμα λόγου και δεν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Οι υπόλοιποι το προχώρησαν εγώ αποσύρθηκα γιατί σεβάστηκα. Σέβομαι όλους αυτούς που μπήκα στη διαδικασία να τρέξουν την ΑΕΚ εκείνη την εποχή αλλά διαφώνησα σε αυτό. Ήθελα να ψηφίζουμε εφόσον είμαστε πέντε ο καθένας να έχει το λόγο του και αν οι τρεις συμφωνήσουν θα γίνει αυτό που λέει η δημοκρατία. Μου ζήτησαν να εκχωρήσω αυτό το δικαίωμα και δεν ήθελα να το κάνω».

Ποια είναι η γνώμη σας για τον Ντέμη;

«Τον Ντέμη τον συμπαθώ πολύ. Τον θεωρώ ικανό, είναι έντιμο παιδί αγαπούσε παθολογικά την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι είχε τις καλύτερες προθέσεις. Θα ήταν διαφορετική η πορεία αν δεν είχε βάλει ο Μήτρογλου το γκολ στο 94΄ στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΛ (σ.σ. 2-1 το 2008). Τότε αντί να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ με το γκολ αυτό το πήρε ο Ολυμπιακός».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X