ΑΕΚ: Γι αυτό επέλεξαν τον Ηλιόπουλο - «Μηχανή» για γκολ, διεθνής και εξελίξιμος!

ΑΕΚ: Γι αυτό επέλεξαν τον Ηλιόπουλο - «Μηχανή» για γκολ, διεθνής και εξελίξιμος!
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούσαν καιρό την πορεία του 25χρονου δεξιού ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στην ΑΕΚ που διεκδικεί ακόμα τον τίτλο του πρωταθλήματος ωστόσο στις τάξεις του «Δικεφάλου» έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά ο σχεδιασμός δεν σταμάτησε καθόλου καθώς όλη την διάρκεια της σεζόν ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας είχε ανοιχτές τις «κεραίες» του για κάθε νέο παίκτη που θα μπορούσε να απασχολήσει την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο.

Από τον Δεκέμβρη κιόλας έχει κλείσει ήδη το κενό κάτω από τα δοκάρια με την απόκτηση του Πέτρου Μπουκοβίνα ενώ η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με έναν ακόμη Έλληνα διεθνή. Ο λόγος για τον Θέμη Ηλιόπουλο ο οποίος τα τελευταία εφτά χρόνια αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ο 25χρονος διεθνής δεξιός ίντερ από τα 17 του σχεδόν όταν και έκανε το μεγάλο βήμα από τον Δούκα για το εξωτερικό δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και αναμένεται να το κάνει φέτος για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Ηλιόπουλος εκτός από βασικό στέλεχος της Εθνικής θεωρείται ένας από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες της γενιάς του και είναι ένας αθλητής που βρίσκεται αρκετό καιρό στο «στόχαστρο» των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Πρώτος σκόρερ υπό το βλέμμα του Δημητρούλια

Στον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro ο Δημήτρης Δημητρούλιας βρισκόταν στις εξέδρες του Κορυδαλλού και εκτός από τους παίκτες της ΑΕΚ το βλέμμα του ήταν σίγουρα στραμμένο και πάνω στον Ηλιόπουλο ο οποίος ήταν και πρώτος σκόρερ με εφτά τέρματα. Συνολικά στα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά ο παίκτης σημείωσε 11 τέρματα και ήταν δεύτερος σκόρερ πίσω από τον επίσης «κιτρινόμαυρο», Χρήστο Μυλωνά που πέτυχε 13. Το ματς αυτό έπαιξε τον ρόλο του αλλά η γενικότερη παρουσία με την Εθνική αλλά και στην Γερμανία ήταν οι λόγοι που έκαναν τον προπονητή της ΑΕΚ να δώσει το πράσινο «φως» για την μεταγραφή του.

Από τις ακαδημίες του Δούκα

Ο Ηλιόπουλος που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Δούκα μετά τα 17 αποφάσισε να «μετακομίσει» στη Γερμανία. Αγωνίστηκε κατά σειρά στις Νορτχάιμ, Έμπορ Ροστόκ, Φράιμπεργκ, ενώ φέτος αγωνίζεται στην Μπάγερ Ντορμάγκεν στη 2η κατηγορία της Μπουντεσλίγκα όπου ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο παίκτης έχει άλλες δύο αναμετρήσεις για να κλείσει τη σεζόν και το κεφάλαιο στη Γερμανία και να επαναπατριστεί για λογαριασμό της ΑΕΚ. Έχοντας ανδρωθεί σε μια χώρα που το χάντμπολ της είναι ίσως το κορυφαίο του κόσμου ο 25χρονος έρχεται στην ΑΕΚ έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω και να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον πίστεψαν. Ο Ηλιόπουλος είναι ένας αθλητής που ταιριάζει στη φιλοσοφία του Δημήτρη Δημητρούλια και στο γρήγορο χάντμπολ που θέλει για την ομάδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X