EURO 2021: Ντερμπάρες με καλές αποδόσεις!

EURO 2021: Ντερμπάρες με καλές αποδόσεις!

Δυνατά ματς στο Euro 2021 και το Stoiximaview προτείνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει δυνατούς αγώνες απόψε στο Euro 2021 και το Stoiximaview προτείνει μία δυάδα από τα τέσσερα ματς που έχει η διοργάνωσης!

Προγνωστικά Πορτογαλία – Γαλλία (22:00): Για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Group F η αναμέτρηση των δύο ομάδων στην «Puskas Arena». Μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα, οι Πορτογάλοι απογοήτευσαν στο ματς με τη Γερμανία. Προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Ρονάλντο αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Παραδόθηκαν στις ορέξεις του Γκόσενς και ηττήθηκαν με 4-2. Ακατανόητες επιλογές από τον Σάντος, «χαμηλές πτήσεις» για Φερνάντες, Σίλβα, Ντανίλο, Σεμέδο, Γκερέιρο και το στοίχημα της πρόκρισης κρέμεται πλέον σε μια κλωστή.

Όχι πως η Γαλλία εντυπωσιάζει. Η νίκη της πρεμιέρας κόντρα στα ‘πάντσερ’ ήρθε με ένα αυτογκόλ του Χούμελς και παιχνίδι πίσω από τη μπάλα για μια ώρα παιχνιδιού. Ομάδα με αυτό το ρόστερ και να ψάχνει μονάχα κόντρες με τον Εμπαπέ, δεν είναι και πολύ κολακευτική εικόνα… Το «πλήρωσε» στην γκέλα της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Ουγγαρία. Ματς στο οποίο ήθελε ρυθμό μεσοεπιθετικά αλλά δεν τον είχε, έτσι υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με σκορ 1-1. Έστω κι έτσι έφτασε τους 4 βαθμούς, που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα στους άλλους ομίλους, έχουν δώσει στην ομάδα του Ντεσάμπ ήδη την πρόκριση στους «16». Μετά την τελευταία αγωνιστική του Group F, θα μάθουμε και από ποια θέση.

Προγνωστικά Πορτογαλία – Γαλλία (22:00): Τσεχία και Ελβετία είναι οι δύο ομάδες που έχουν ήδη περάσει στους «16» ως δύο από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι ομίλων. Ακολουθούν κατά σειρά οι Πορτογαλία (5-4), Ουκρανία (4-5), Φινλανδία (1-3, αποκλείστηκε οριστικά) με 3 βαθμούς και Ισπανία με 2. Όμως Ουκρανοί και Φινλανδοί έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους, Πορτογάλοι και Ισπανοί έχουν ένα ακόμη ματς. Ουσιαστικά λοιπόν υπάρχουν σενάρια ακόμη και με ήττα από την Γαλλία, που πάλι μπορούν να δώσουν πρόκριση στην παρέα του Ρονάλντο. Απλά εκεί θα μπουν στη μέση τα goal average.

Σίγουρα η ομάδα του Σάντος δεν θέλει να προκαλέσει την τύχη της. Στον αντίποδα, έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο οι «τρικολόρ» θα κυνηγήσουν την πρωτιά και αν ο Ντεσάμπ είναι διατεθειμένος να δώσει ανάσες σε παίκτες. Μυστήρια η εικόνα του ματς, αλλά και των δεδομένων που τη συνοδεύουν. Πιθανό και το σενάριο της ισοπαλίας, θεωρητικά μεγαλύτερη η ανάγκη της Πορτογαλίας για αποτέλεσμα στη Βουδαπέστη. Με πληγωμένο εγωισμό, οι Ίβηρες θα θελήσουν να βγάλουν αντίδραση.

Οι Γάλλοι σίγουρα θέλουν να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο από την εικόνα με την Ουγγαρία. Ντέρμπι με την έννοια που το περιμέναμε, δεν το λες πάντως. Υπάρχουν ωστόσο πολλά στοιχεία που μας οδηγούν σε μια επιλογή τερμάτων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και θα πάμε στοίχημα με το goal/goal σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Σουηδία – Πολωνία: Μόνο μία χωράει!

Σουηδία – Πολωνία (19.00): Φινάλε στον 3ο όμιλο με τεράστιο ενδιαφέρον. Η Σουηδία αντιμετωπίζει την Πολωνία στην Αγία Πετρούπολη και της αρκεί να μην ηττηθεί για να περάσει στην επόμενη φάση. Οι Πολωνοί μετά το “Χ” κόντρα στους

Ισπανούς θέλουν ακόμη μία υπέρβαση για να πάρουν το εισιτήριο, αφού το εξασφαλίζουν μόνο με διπλό.

Σουηδία – Πολωνία (19.00): Το ξερό 1-0 κόντρα στους Σλοβάκους με το πέναλτι του Φόρσμπεργκ ήταν κομβικό. Πλέον η ομάδα του Άντερσον, που έχει και το «Χ» με την Ισπανία, θέλει να αποφύγει την ήττα για να εξασφαλίσει σίγουρα την πρόκρισή της. Βέβαια υπάρχει κι άλλο σενάριο που την καλύπτει, αλλά θα μιλάμε για θρίλερ. Αν ηττηθεί η Σουηδία θα περάσει στην επόμενη φάση σίγουρα αν δεν υπάρξει νικητής στο Σλοβακία-Ισπανία. Όπως και αν έχει η εμφανίσεις της της επιτρέπουν να σκέφτεται φουλ θετικά. Ο στόχος της πρόκρισης από τη φάση των ομίλων ύστερα από 17 χρόνια είναι μια… ανάσα και βάσει των ρεπορτάζ ο Άντερσον θα επιμείνει στο ταιριαστό 4-4-2 που χάρισε στην ομάδα του την τελευταία νίκη.

Σουηδία – Πολωνία (19.00): Οι Πολωνοί ήταν με το πιστόλι στον κρόταφο στη Σεβίλλη, ωστόσο, έκαναν ροντέο τον όμιλο και κρατήθηκαν στη ζωή. Μετά το 1-1 με την Ισπανία, πήραν τον πρώτο τους βαθμό και θέλουν μόνο νίκη στην Αγία Πετρούπολη, αλλά και όχι ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου ώστε να πάρουν την δεύτερη θέση. Πάντως, το πρόβλημα ψυχολογίας είναι εμφανές με τον Πάουλο Σόουζα να μην έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Στα αγωνιστικά είναι σημαντική η επιστροφή του Κριχόβιακ που εξέτισε την ποινή του στο τελευταίο ματς.

Σουηδία – Πολωνία (19.00): Ωραία μονομαχία, δύσκολη για στοίχημα. Η Σουηδία έχει πάρει τα πάνω της όμως η πίεση θα είναι μεγάλη και δεν ξέρουμε αν μπορεί να την διαχειριστεί. Η Πολωνία είναι δεδομένο πως παρά την ποιότητά της είναι αρκετά νευρική. Για τελικό μιλάμε, οπότε η διαχείριση θα παίξει τεράστιο ρόλο. Έτσι, το Χ στο πρώτο ημίχρονο δείχνει αρκετά καλή επιλογή στο 2.08 (novibet.gr).

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X