ΑΕΚ: «Καμία συμφωνία με Ερυθρό Αστέρα για Κρίστιτσιτς»

ΑΕΚ: «Καμία συμφωνία με Ερυθρό Αστέρα για Κρίστιτσιτς»
Photo Credits: INTIME

Αμεση αντίδραση της ΑΕΚ σε σημερινό δημοσίευμα της Σερβίας για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και τον Ερυθρό Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημερινό δημοσίευμα από τη Σερβία έκανε λόγο πως η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς ώστε να μείνει ελεύθερος και να πάει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος μέσος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην ομάδα του Βελιγραδίου και κάνει τα πάντα για να το πετύχει, αλλά η ΑΕΚ είναι ανένδοτη σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς δεν επιθυμεί να τον αφήσει ελεύθερο και μπαίνει στη συζήτηση μόνο με πώληση.

Η αντίδραση της Ενωσης ήταν άμεση στο σερβικό δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και τον Ερυθρό Αστέρα.

Μένει λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη σε αυτή την ιστορία κι αν ο Ερυθρός Αστέρας πληρώσει την ΑΕΚ για να αγοράσει τον Κρίστιτσιτς.

Θυμίζουμε πως ο Σέρβος μέσος δεν βρίσκεται στην προετοιμασία της Ενωσης και παραμένει στη χώρα του, θέλοντας να πιέσει για να γίνει η μετακίνησή του στην πρώην ομάδα του.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X