ΑΕΚ: Ενα ακόμη εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει για το τρεμπλ!

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άρης Νίκαιας
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας καλείται να διαχειριστεί μια ακόμη δύσκολη κατάσταση πριν τους τελικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή σεζόν περιλάμβανε τα πάντα για την ΑΕΚ. Μεγάλες διακοπές, αγώνες χωρίς προπονήσεις, προπονήσεις χωρίς αγώνες, συνεχόμενα παιχνίδια και διοργανώσεις, τραυματισμοί, απώλειες βασικών παικτών και εκεί που όλα έδειχναν πως έχουν πάρει τον δρόμο τους για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, η ομάδα καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο. Τα κρούσματα κορωνοϊού την ανάγκασαν να ζητήσει αναβολή του πρώτου τελικού με τον ΠΑΟΚ και πλέον όλοι βρίσκονται σε αναμονή για το πότε θα μπορέσουν να δώσουν και αυτή την τελική σειρά των αγώνων και να πανηγυρίσουν επιτέλους το πολυπόθητο τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος και του συλλόγου, μετά και τα κρούσματα που ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το δύσκολο έργο του Δημητρούλια

Μια κατάσταση καθόλου εύκολα διαχειρίσιμη καθώς η ομάδα κατάφερε έστω και δύσκολα να συγκεντρωθεί και πάλι στις αγωνιστικές δραστηριότητες μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και εκεί που έδειχνε να έχει βρει ρυθμό έρχεται μια ακόμη αναβολή. Για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Δημητρούλιας καλείται να λειτουργήσει όχι απλά σαν προπονητής αλλά και στηρίξει την ομάδα του και ψυχολογικά καθώς θα πρέπει οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η σεζόν. Όπως ανέφερε και ο ίδιος πρόσφατα είναι δύσκολο και για τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι  καθώς ο εγκέφαλος των αθλητών δεν έχει συνηθίσει σε τόσο μακριά σεζόν. Η ομάδα κοντεύει σχεδόν 11 μήνες προετοιμασίας, προπονήσεων και αγώνων γεγονός που είναι φυσιολογικό να τους έχει καταπονήσει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X